АТ «Інститут Харківський Промтранспроект» є членом професійних організацій:

Міжнародна асоціація «СОЮЗПРОМТРАНСНІІПРОЕКТ»

Асоціація заснована в 1991 році і на сьогоднішній день є однією з найбільш впливових в Росії та СНД професійних об’єднань в галузі проектування об’єктів транспортної інфраструктури. До складу Асоціації входять 9 найбільших проектних організацій, що представляють Росію і СНД:

  • АТ «ПРОМТРАНСНДІПРОЕКТ» (Москва, Росія);
  • АТ «Ленпромтранспроект» (Санкт-Петербург, Росія);
  • АТ «Уральський Промтранспроект» (Єкатеринбург, Росія);
  • ВАТ «Сибірський Промтранспроект» (Новосибірськ, Росія);
  • ТОВ «Білгородський Промтранспроект» (Бєлгород, Росія);
  • ПрАТ «Інститут Харківський Промтранспроект» (Харків, Україна);
  • ТОВ «ПромтрансНИИпроект» (Київ, Україна);
  • ПрАТ «Інститут Донецький Промтранспроект» (Донецьк, Україна);
  • ВАТ «Мінський Промтранспроект» (Мінськ, Білорусь).
  • ТОО «Казахський Промтранспроект» (Алмати, Казахстан);

Члени Асоціації – це організації з більш півстолітнім досвідом проектування складних комплексних об’єктів промислово-транспортної інфраструктури. За багаторічну історію за проектами членів Асоціації побудовані транспортні складові найбільших підприємств чорної і кольорової металургії, машинобудування та автомобілебудування, нафтохімічної, нафтопереробної промисловості.

В даний час на частку Асоціації припадає основний обсяг інженерних вишукувань, проектування автомобільних доріг і залізниць, штучних споруд, всіх видів комунікацій, великих об’єктів промислово-цивільного призначення на території Росії і країн СНД. Організації-члени Асоціації зберігають традицію підтримки взаємовигідних партнерських відносин і спільно здійснюють проектування масштабних об’єктів, ведуть наукові дослідження в галузі вдосконалення транспортної техніки і технологій, розробляють нормативні документи з промислового проектування. Заключні висновки науково-дослідної діяльності представляються до обговорення на щорічному координаційній нараді членів Асоціації та направляються в органи державної влади.

Об’єднання організацій роботодавців Харьковскорй області “ГРАНІТ”

Об’єднання організацій роботодавців Харківської області (ТМР ХО) «Граніт» створено в липні 2008 року з метою консолідації територіальних і галузевих організацій роботодавців нашого регіону. Сьогодні ТМР ХО «Граніт» об’єднує в своїх рядах десятки промислових підприємств, організацій та установ Харкова та області і входить до складу Федерації роботодавців України (ФРУ).